Vad säger våra klienter

Tre veckors resultat -17cm i midjemåttet. Fantastiskt.

Sanne Lahtinen

3 veckor på viktkliniken förändrade mitt liv

Madde Steffen

Jag har äntligen hittat en hållbar hälsosam livsstil och den startade med min vistelse på Viktkliniken.

Helene Lilja

Viktklinik vill jag rekommendera . Har nu gått ner -25 kg behöver ej äta Blt å använda Astma spray något mer. Nu är man pigg å glad.

Berit Eriksson

Hållbart koncept med bra mat och träning i kombination. Viktcoach från kliniken finns tillgängligt även efter vistelsen, vilket är bra då det är svårt att hitta balansen på hemmaplan.
För mig var det en riktigt bra investering i min egen hälsa långsiktigt.

Anneli Nicholson
Tre fantastiska veckor med gott resultat och insikt, för att kunna fortsätta viktminskning och behålla målvikten
Rustan Önnefors
viktklinik

För bästa resultat satte vi ihop ett specialpaket för barn/ungdomar

146.20 kilo

Det vägde denna 15-årige klient i mitten på oktober förra året då hans vårdnadshavare kontaktade oss och ville skriva in honom på hälsocampen med start 24 november. Vi kom fram till att det bästa vore om även vårdnadshavaren deltog i hälsocampen för att få bästa resultat efter hemkomst då kosthållningen i vardagen är den viktigaste pusselbiten.

För att klienten verkligen skulle lyckas föreslog vi att han även skulle delta vecka 44 under novemberlovet. Under denna vecka gick klienten ned 6.3 kilo, under de tre veckorna fram till den egentliga hälsocampen höll han sin vikt och gick sedan ned ytterligare 7.5 kilo. Total viktnedgång efter de ytterligare tre veckorna då även vårdnadshavaren deltog blev hela 13.8 kilo!!

Efter att ha kämpat på under jul och nyårshelgerna och en bit in på det nya året har klienten återvänt under sportlovsveckan och idag när han skrevs ut är den totalt viktminskningen 18.2 kilo, hans midjemått har minskat med 14 centimeter!!

Hans viktresa är inte över än men viktminskningen har inte gått vänner eller skolkamrater förbi. Bättre humör, koncentration och uthållighet gör att klienten har en ljus framtid att se fram emot till hösten när han börjar gymnasiet. Vi önskar fortsatt lycka till!

Vill du veta mer om Viktkliniken?

Kontakta oss redan idag!